Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Volkswagen Tiguan

1.5 TSI 150PK DSG AD-CRUISE NAVI WINTER-PACK
  • cruise control adaptief met Stop&Go
  • Dolphin Grey metallic (B0B0)
  • draadloze telefoonlader
  • extra getint glas
  • Koplampverlichting led (WLL)
  • stuurwiel verwarmd
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 49.595 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-466-TV
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1498 CC
Omschrijving

Bij het ontwerp van de Volkswagen Tiguan is alles gedaan om een kwaliteitsauto neer te zetten. Ook deze Volkswagen is dan ook een auto die tegelijk stijlvol, comfortabel en ingetogen luxueus is. De tellerstand is 49595 kilometer, het bouwjaar van deze auto is 2022. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Tiguan duidelijk te zien is. De benzinemotor zorgt samen met de automatische transmissie voor prima prestaties. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze Volkswagen Tiguan voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Zitten in weldadige comfortstoelen : uw rug zal u dankbaar zijn. Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze Volkswagen Tiguan voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Ook automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, parkeersensoren voor en achter, regensensor en automatisch dimmende binnenspiegel zijn aan boord.

Deze Volkswagen biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. U bent mede dankzij hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Even bellen voor een afspraak en deze Volkswagen staat voor u klaar!

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
cruise control adaptief met Stop&Go
Dolphin Grey metallic (B0B0)
draadloze telefoonlader
extra getint glas
Koplampverlichting led (WLL)
stuurwiel verwarmd
voorstoelen verwarmd
12V aansluiting (12V)
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
airco (automatisch)
Garanties
100% onderhouden