WAT VINDEN ONZE KLANTEN

REVIEWS VAN JAMES Autoservice Tilburg

De hieronder weergegeven reviews zijn afkomstig van klantenvertellen.nl Meer lezen of zelf een review schrijven? klik dan hier.

Rien

09-06-2024

Goede service, telefonisch benaderd aangaande de items welke wordt aangeraden om te laten uitvoeren. Vriendelijke ontvangst en afhandeling.

Toon Trommelen

02-06-2024

Prima service, altijd meedenken

Edith

02-06-2024

Duidelijke communicatie en goede service

J.E.C. Stevens

17-05-2024

Uitstekende service en behandeling.

Job

10-05-2024

Prima service, gratis leenauto, informatie over kosten, nette uitleg over factuur

Ron

10-05-2024

Alles volgens afspraak gegaan. Vooraf prijsopgave en gratis leenfiets. S'morgens gebracht en vroeg in de middag bericht gehad dat de auto weer klaar stond. Reparatie goed uitgevoerd. Ga hier in het vervolg mijn auto in onderhoud geven.

Lieke

27-04-2024

Online afspraak maken werkte goed Auto was volgens afspraak snel klaar en goede communicatie

Joop

27-04-2024

Erg tevreden met de vriendelijke, vakkundige werkwijze!

Bart

26-04-2024

Geweldige service, zelfs na de garantie wordt er mee gedacht en het probleem keurig opgelost. Top bedrijf!

l.j.f.m. Broek

22-04-2024

ik met eigen bedrijf wordt altijd snel geholpen wat voor mijn erg belangrijk is .ook vakkundig personeel en erg vriendelijk.

els

18-04-2024

Ik word als klant snel geholpen. Duidelijke communicatie over mogelijkheden en kosten. Vriendelijke mensen

Altic

10-04-2024

Zeer goed geholpen door Paul van het zien van de auto tot de aflevering

Hanne

07-04-2024

Prima garage voor een eerlijke prijs. Voor kleine dingetjes tussendoor rekenen ze altijd een klein prijsje en ze zijn altijd bereikbaar voor advies.

Harald

25-03-2024

De contacten met de balie verlopen steevast vriendelijk en vlot. De prijzen zijn redelijk en de service en de kwaliteit van het werk zijn steeds goed. Ik ben een tevreden klant.

Bert

16-03-2024

Snelle, keurige service. Er wordt goed geadviseerd wat er moet gebeuren, en ik krijg tevoren inzicht in de kosten. Ze hebben me nog nooit teleurgesteld.

Bas

11-03-2024

Vriendelijke mensen die netjes van tevoren informeren wat de kosten zijn. Niks op aan te merken en gewoon top service!

Ron

25-02-2024

De onderhoudsopdracht is door monteur niet uitgevoerd zoals door mij aangegeven. Een en ander gaat ten koste van vertrouwen. Jammer !

Aart

21-02-2024

De prijs/kwaliteitsverhouding was duidelijk beter dan bij de dealer en er werd zorgvuldig en correct gecommuniceerd over de status van de reparatie. Ik voelde me als klant centraal staan. Echt een aanrader.

Bertje

15-02-2024

Goede service vriendelijk personeel. Fijne overleg.

Kieboom

11-02-2024

Zeker aan te bevelen voor aanschaf, reparatie, onderhoud en verzekeren

Karen

04-02-2024

Ik word vriendelijk ontvangen, alles aangaande mijn auto wordt overlegd en weer netjes afgeleverd aan het eind

Rob

02-02-2024

Zelf moeten bellen voor nieuwe afspraak: zou service balie doen Word niet op de hoogte gehouden van ontwikkelingen Terugbelafspraken worden niet nagekomen, ook niet na melding storing leenauto (die uiteindelijk ook weer verdween….) Erg jammer, geen visitekaartje!

Paul

01-02-2024

Een telefoontje met de vraag of ik met de onkosten wilde instemmen voor men aan de slag ging; helemaal goed! Verder alles naar tevredenheid geregeld en op tijd geregeld.

Jeroen

26-01-2024

Correct en vakkundig. Goede service.

Irene

26-01-2024

ga hier denk ik voortaan heen voor de onderhoud van mijn auto