WAT VINDEN ONZE KLANTEN

REVIEWS VAN JAMES Autoservice Tilburg

De hieronder weergegeven reviews zijn afkomstig van klantenvertellen.nl Meer lezen of zelf een review schrijven? klik dan hier.

Ron

25-02-2024

De onderhoudsopdracht is door monteur niet uitgevoerd zoals door mij aangegeven. Een en ander gaat ten koste van vertrouwen. Jammer !

Aart

21-02-2024

De prijs/kwaliteitsverhouding was duidelijk beter dan bij de dealer en er werd zorgvuldig en correct gecommuniceerd over de status van de reparatie. Ik voelde me als klant centraal staan. Echt een aanrader.

Bertje

15-02-2024

Goede service vriendelijk personeel. Fijne overleg.

Kieboom

11-02-2024

Zeker aan te bevelen voor aanschaf, reparatie, onderhoud en verzekeren

Karen

04-02-2024

Ik word vriendelijk ontvangen, alles aangaande mijn auto wordt overlegd en weer netjes afgeleverd aan het eind

Rob

02-02-2024

Zelf moeten bellen voor nieuwe afspraak: zou service balie doen Word niet op de hoogte gehouden van ontwikkelingen Terugbelafspraken worden niet nagekomen, ook niet na melding storing leenauto (die uiteindelijk ook weer verdween….) Erg jammer, geen visitekaartje!

Paul

01-02-2024

Een telefoontje met de vraag of ik met de onkosten wilde instemmen voor men aan de slag ging; helemaal goed! Verder alles naar tevredenheid geregeld en op tijd geregeld.

Jeroen

26-01-2024

Correct en vakkundig. Goede service.

Irene

26-01-2024

ga hier denk ik voortaan heen voor de onderhoud van mijn auto

Astrid

26-01-2024

Vriendelijke medewerkers en je komt niet voor verrassingen te staan qua kosten. Alles wordt netjes afgestemd en ze proberen geen onnodige reparaties op te dringen. Top!

Frans

12-01-2024

Heel goede ontvangst. Goede en snelle reparatie !

Bas

12-01-2024

Heb mijn BMW gekocht bij Paul en kom graag bij James terug voor mijn auto. Goede service en vriendelijkheid staat voor James auto service.

Simone

30-12-2023

Ik word altijd vriendelijk geholpen. Ze bellen netjes om aan te geven wat er gerepareerd/ vervangen moet worden aan mijn auto als ik deze voor onderhoud daar heb staan en wat de kosten zijn en of het eventueel nog even kan wachten.

Filitsa

29-12-2023

Zo netjes en helpful geweldige team

Wilma

19-12-2023

Tot op heden goede ervaring, vriendelijk.

willem jan van keulen

18-12-2023

Wij zijn overgegaan naar James nadat onze monteur gestopt is. Bij de auto van mijn vrouw bleken ze een verkeerde prijsopgave te hebben gedaan (scheelde zo'n 300 euro) en een week later kwam ik mijn auto halen en bij het wegrijden direct weer terug gezet. De monteur kon uiteindelijk het probleem oplossen...... het wiel bleek (na vervanging van remblokken en band) niet goed vastgezet te zijn!!!! LEVENSGEVAARLIJK. Gelijk van de monteur al 1000 excuses en daarna ook van de verantwoordelijke. Na een goed gesprek geef ik James Tilburg echt het voordeel van de twijfel maar daar blijft het bij. Het is wel zo dat ik nu eerst wil zien voordat ik geloof. Daarom beveel ik nu ook niet aan. Wat niet is kan nog veranderen.

Jan

11-12-2023

Prima geholpen door de receptie.

Hannie

08-12-2023

Altijd als je iets hebt met je auto kijken ze er meteen na.

Coen

07-12-2023

Snel aardig en eerlijk

Hanneke

05-12-2023

Goed georganiseerd bedrijf; zelf digitaal inplannen afspraak, mogelijkheid tot leenfiets (gratis) /leenauto. Zo'n leenfiets is dan ook een degelijke fiets waarbij alles werkt (lamp voor/lamp achter) en met opgepompte banden. Ze weten precies waarvoor je komt, alles ligt netjes klaar bij wegbrengen v auto en ophalen. Eerlijk overleg mbt te maken kosten versus is het de auto nog wel waard? Super tevreden dus, ik ga weer terug!

John Snelders

24-11-2023

Helpen je overal mee en komen afspraken na

Robin

18-11-2023

Ik heb een prachtige occasion gekocht bij James Auto service. De service en het contact met Paul was erg goed. Zeker een aanrader mocht je een goede auto voor een scherpe prijs willen aanschaffen.

Paul

16-11-2023

Onderhoud en apk, met dit keer een steekproef na-controle van het RDW zonder dat ze extra dingen ontdekte. Helemaal top weer!

Joost

07-11-2023

Oke

L Lin

01-11-2023

In het begin was de winkelier wel vriendelijk, maar nadat ze voorstelden om veel dure onderdelen te vervangen en we weigerden, werd de houding onvriendelijk. De auto wilden ophalen, moesten we erg lang aan de balie wachten.