Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

BMW X1

sDrive18i LED EL-ACHTERKLEP CRUISE 19"LMV
  • 19 inch lichtmetalen wielen Y-spaak (styling 511) Bicolor Orbit Grey / gepolijst (28B)
  • Automatische 2-zone airconditioning (534)
  • Elektrisch te openen en sluiten achterklep (316)
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 62.621 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-247-XG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1499 CC
Omschrijving

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze BMW X1 heeft 62621 kilometer gelopen. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Navigatie, onderhoudsstatus, vergrendeling, audio... de mogelijkheden van remote services zijn haast oneindig. Ook deze auto laat zich bedienen en analyseren via uw smartphone! Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem met DAB-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Boem is ho? Niet bij deze BMW X1. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. En deze auto heeft ook cruise control, lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer als standaard uitrusting.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. U bent mede dankzij hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
19 inch lichtmetalen wielen Y-spaak (styling 511) Bicolor Orbit Grey / gepolijst (28B)
Automatische 2-zone airconditioning (534)
Elektrisch te openen en sluiten achterklep (316)
Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Alpinweiß (300)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
bandenspanningscontrolesysteem