Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Volkswagen T-Cross

1.0 TSI R-Line VIRTUAL CAMERA NAVI AD-CRUISE
  • 18" lichtmetalen velgen Nevada"
  • Airconditioning automatisch, 2-zone (Climatronic) (9AK)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • navigatiesysteem
  • R-Line Exterieurpakket (WIE)
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 33.471 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-037-DF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurDeep black pearl
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingVelours
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Gebouwd voor liefhebbers van autorijden, deze Volkswagen T-Cross levert sportieve prestaties en onafgebroken rijplezier. Het is een auto met 33471 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2022. Van binnen en van buiten is deze Volkswagen T-Cross uitgevoerd in R-Line styling. Sportief, stoer, eigenwijs. Zoals het een echte Volkswagen betaamt, verkeert deze T-Cross in uitstekende conditie. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Scherpe bochten, pittige acceleraties? In de sportstoelen blijft u altijd in positie. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het slim uitgedachte digitale dashboard toont alle essentiële ritinformatie in één oogopslag. Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Via uw smartphone en Connected Services checkt u eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. Als belangrijke extra geldt zonder twijfel het high performance audiosysteem met topkwaliteit geluidsweergave. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen en DAB ontvangst.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen T-Cross samen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Met voorzieningen als hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
18" lichtmetalen velgen Nevada"
Airconditioning automatisch, 2-zone (Climatronic) (9AK)
Apple Carplay/Android Auto
navigatiesysteem
R-Line Exterieurpakket (WIE)
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
Achteruitrijcamera (KA1)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 15-09-2024