APK KEURING TILBURG

Bij JAMES Autoservice Tilburg kunt je terecht voor een APK (Algemene Periodieke Keuring) wij voeren de verplichte keuring graag voor je uit. Wij zijn merk onafhankelijk, je kunt dus bij ons terecht met elke auto of bedrijfsauto. Een losse APK keuring kost bij ons € 49,- inclusief viergasmeting of roetmeting en afmeldkosten. Geen extra kosten achteraf dus. Hiermee zijn wij niet de goedkoopste, maar je krijgt hiervoor wel een eerlijke keuring.

In combinatie met een grote onderhoudsbeurt is de APK gratis. Wij repareren nooit zonder je toestemming, je krijgt altijd een prijsopgave als er reparaties noodzakelijk zijn voor de APK of als er advies reparaties zijn. Klik hier voor het maken van een online afspraak of bel (013) 590 2431.

GRATIS LEENAUTO

Wij begrijpen als geen ander dat je jou auto slecht kunt missen, daarom stellen wij gratis een leenfiets of leenauto ter beschikking wanneer je auto in onze werkplaats staat.

JAMES Autoservice Tilburg: gewoon een vertrouwd adres! Kijk hier voor onze klant beoordeling. Weten wanneer je auto gekeurd moet worden? Controleer hier bij de RDW je APK vervaldatum.

Benzine: Als je auto op benzine rijdt en nog niet eerder is gekeurd, moet de eerste APK keuring plaatsvinden vier jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten. Na deze keuring moet je auto twee keer om de twee jaar APK gekeurd worden. Daarna ieder jaar. Als je auto al eerder APK-gekeurd is, geldt in principe de datum op het keuringsrapport. Dit is de vervaldatum voor de APK. Met andere woorden: uw auto moet voor deze datum zijn goedgekeurd.

Diesel of LPG: Als je auto op diesel of LPG rijdt, moet de eerste keuring plaatsvinden drie jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten. Na deze keuring moet je auto jaarlijks APK-gekeurd worden.