SERVICE EN ZEKERHEID BIJ JAMES Autoservice Tilburg

Iedere consument kent wel voorbeelden van teleurgestelde automobilisten. De glimmende bolide die zich enkele weken na aankoop als een wrak ontpopt. Om een kat in de zak te vermijden en problemen achteraf te voorkomen adviseren veel deskundigen een nieuwe auto of occasion bij een bij BOVAG aangesloten autobedrijf te kopen. BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven bieden consumenten zekerheid bij de aankoop van occasions en reparaties.

De RDW beheert de databese met tellerstanden. Dit heeft de RDW overgenomen van de Stichting Nationale Auto Pas (NAP). Alle door de RDW erkende bedrijven in Nederland zijn wettelijk verplicht tellerstanden te registreren van personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen.

De stichting Duurzaam Repareren heeft als missie het zichtbaar maken van autobedrijven die na objectieve weging als “milieuvriendelijk’ kunnen worden geduid. Hiermee een belangrijke bijdrage te leveren aan het milieuvriendelijk repareren en onderhouden, in de meest brede zin, van motorvoertuigen.

Als stichting richt STEK zich op de certificering van monteurs en bedrijven die te maken hebben met onderhoud van koudetechniek. De certificering biedt de zekerheid dat het onderhoud conform vastgestelde richtlijnen plaatsvindt door vakbekwame mensen.

AANGESLOTEN BIJ

BOVAG VOORWAARDEN

JAMES Autoservice Tilburg is aangesloten bij de BOVAG en werkt conform de Algemene BOVAG voorwaarden. Deze voorwaarden kunt u hieronder downloaden. Dit houdt in dat u verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid. Om voor het BOVAG-lidmaatschap in aanmerking te komen dient een autobedrijf te voldoen aan een groot aantal voorwaarden