Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

BMW X1

sDrive18i High Executive NAVI CRUISE EL-ACHTERKLEP TREKHAAK
  • Elektrisch te openen en sluiten achterklep (316)
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
  • Extra getint glas in achterportierruiten en achterruit (420)
  • navigatiesysteem full map
  • Trekhaak
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 24.470 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-914-NR
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1499 CC
Omschrijving

Met zijn elegante lijnen is de BMW X1 beslist een representatieve auto. Achter het stuur geniet u bovendien van zijn uitstekende rijkwaliteiten. Ondanks zijn zuinigheid, levert de benzinemotor van deze BMW uitstekende prestaties. Deze BMW X1 legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het full map navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de DAB-ontvangst. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Ook is de BMW uitgerust met: regensensor, cruise control, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze BMW X1 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Even bellen voor een afspraak en deze BMW staat voor u klaar!

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Elektrisch te openen en sluiten achterklep (316)
Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
Extra getint glas in achterportierruiten en achterruit (420)
navigatiesysteem full map
Trekhaak
17 inch lichtmetalen wielen V-spaak (styling 560) (23E)
achterbank in delen neerklapbaar
All Season banden
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 25-05-2025