Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Mercedes-Benz GLB

200 Business Solution Luxury FULL-LED CAMERA VIRTUAL-COCKPIT CRUISE
  • achteruitrijcamera
  • Comfortstoelen voor (7U2)
  • EASY PACK-achterklep (890)
  • High-performance led-koplampen (632)
  • lichtmetalen velgen 18"
  • Mercedes-Benz navigatie (365)
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 45.495 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-769-FS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingKunstleer
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Hij is dynamisch en comfortabel tegelijk, deze Mercedes-Benz GLB, en combineert dat met een stijlvol design. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2020 en heeft 45495 kilometer op de teller staan. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. De comfortstoelen zitten op lange ritten zo prettig dat u bijna vergeet te pauzeren. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Tot de uitrusting van deze Mercedes-Benz behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Alle functies die u onderweg nodig heeft, worden permanent geregistreerd en zijn afleesbaar op het digitale dashboard. Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de achteruitrijcamera zorgt ervoor! Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. In deze GLB vindt u niet alleen schakelaars op het stuur om het navigatiesysteem met harde schijf te bedienen en het audiosysteem met DAB-ontvangst, maar er is ook spraakbediening. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Natuurlijk behoren regensensor, cruise control, sportstuurwiel, automatisch dimmende buitenspiegels, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Mercedes-Benz in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing.

Neem contact op en we regelen een afspraak!

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
achteruitrijcamera
Comfortstoelen voor (7U2)
EASY PACK-achterklep (890)
High-performance led-koplampen (632)
lichtmetalen velgen 18"
Mercedes-Benz navigatie (365)
Stoelverwarming voor (873)
achterbank in delen neerklapbaar
Achterzitplaatsen in lengterichting verstelbaar (567)
Airconditioning: automatisch airco THERMOTRONIC (581)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem