Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Peugeot 208

1.2 PureTech 100PK Allure CAMERA NAVI-CARPLAY CRUISE LMV
  • 16" lichtmetalen velgen "Taksim" (ZHHX)
  • Achteruitrijcamera Visioppark 1 inclusief parkeerhulp achter (WY38)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Metaallak (0MM0)
  • stof/kunstlederen bekleding
  • Verwarmbare stoelen vóór (NA01)
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 10.891 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
Z-537-FS
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Wendbaar in de stad en soepel op de snelweg. Dat is deze fraai uitgevoerde Peugeot 208. Overtuigende prestaties en lekker economisch in gebruik. Zijn pittige prestaties dankt deze Peugeot aan zijn compacte en zuinige motor. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Laat u niet afleiden door gerommel aan de audioknoppen. De audiobediening op het stuur zorgt dat u altijd geconcentreerd blijft. De Peugeot is standaard voorzien van: DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Neem contact op en we regelen een afspraak!

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
16" lichtmetalen velgen "Taksim" (ZHHX)
Achteruitrijcamera Visioppark 1 inclusief parkeerhulp achter (WY38)
Apple Carplay/Android Auto
Metaallak (0MM0)
stof/kunstlederen bekleding
Verwarmbare stoelen vóór (NA01)
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
Garanties
Fabrieksgarantie 24-01-2025