Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Opel Corsa

1.2 100PK GS Line CAMERA CARPLAY WINTER-PACK
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 11.827 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
Z-797-DS
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Van autorijden mag u best genieten. En dat gaat u ook, achter het stuur van deze Opel Corsa, want dankzij de hoogwaardige technologie die in deze auto is verwerkt, is iedere kilometer een klein feestje. Het motorvermogen en de uitgebalanceerde wegligging zorgen dat u altijd in controle bent. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 11827 kilometer heeft gereden sinds 2021. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Rijden met pit? Geen punt! De sportstoelen geven steun en stevigheid! Wind, sneeuw, hagel, regen... allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen achter horen tot de voorzieningen op deze auto.

Inparkeren? Met de achteruitrijcamera heeft u er geen omkijken meer naar! De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Het luxeniveau in deze Opel is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Voorzien van cruise control, dus vriendelijk voor de inzittenden én de benzinetank. U bent in deze Opel ook voorzien van keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. In deze Opel vinden we verder een hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Interesse voor deze Opel Corsa? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera incl. Park pilot voor en achter (OLF)
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Garanties
100% onderhouden