Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Kia Rio

1.2 CVVT GT Line CAMERA NAVI CRUISE
  • achteruitrijcamera
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaal-/micakleur
  • navigatiesysteem full map
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 52.292 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
Z-969-BJ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurRood
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1248 CC
Omschrijving

Laat u verrassen door deze Kia Rio. Het is een auto die dankzij zijn uitgekiende concept praktisch is in het gebruik, maar tevens veilig en comfortabel. Deze Kia heeft 52292 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2019. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze Kia Rio heeft verwarmbare voorstoelen. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen.

Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard full map navigatiesysteem. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Op het stuur bevinden zich ook de schakelaars waarmee u de audio bedient. De elektronische systemen in deze Kia helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn cruise control, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze Kia Rio is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze Kia Rio als zich een noodsituatie voordoet.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
achteruitrijcamera
lichtmetalen velgen 17"
metaal-/micakleur
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar