Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Volkswagen Golf

1.0 TSI Active AD-CRUISE NAVI VIRTUAL SFEERVERLICHTING
  • Airconditioning automatisch, 3-zone (Climatronic) (KH7)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control) tussen 30-210 km/h (MT) (PF2)
  • navigatiesysteem full map
  • sfeerverlichting
  • stuurwiel verwarmd
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 39.492 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
R-484-BF
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurUrano grey
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Das Auto, noemen ze het bij Volkswagen. Redelijk zelfverzekerd ja. Maar dat mag, bij een Volkswagen. Betrouwbaar, technisch innovatief en klaar voor jaren rijplezier. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Golf duidelijk te zien is. Deze Golf bespaart op de benzinekosten maar niet op de prestaties. De 1.0 TSI-motor van Volkswagen wordt geprezen om zijn geweldige prestaties. Dankzij de turbo levert de motor al bij lagen toerentallen een hoop trekkracht, waardoor hij prettig rijdt en pittige prestaties levert. De transmissie is een handgeschakelde zesversnellingsbak. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, trailer assistent, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen.

Het digitale dashboard vertelt u alles wat u wilt weten voor een slimme, comfortabele en veilige rit. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. Er is geen bestemming die het aanwezige navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze Volkswagen Golf een achteropkomend verkeer waarschuwing. Extra opties op deze auto zijn: kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, parkeersensoren achter en regensensor.

Deze Volkswagen biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Volkswagen te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Airconditioning automatisch, 3-zone (Climatronic) (KH7)
Apple Carplay/Android Auto
Automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control) tussen 30-210 km/h (MT) (PF2)
navigatiesysteem full map
sfeerverlichting
stuurwiel verwarmd
Telefoonvoorbereiding Plus (9IP)
volledig digitaal instrumentenpaneel
voorstoelen verwarmd
Zijruiten achter en achterruit getint, 65% lichtabsorberend (4KF)
12V aansluiting (12V)
100% ONDERHOUDEN
Garanties
100% onderhouden