Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Mercedes-Benz CLA

Shooting Brake 250 e AMG Line PLUG-IN HYBRID WIDESCREEN SFEERVERLICHTING BURMEISTER
  • 19'' multispaaks lichtmetalen AMG-velgen (RVZ)
  • AMG exterieur (950)
  • AMG Leder Pack (P39)
  • Bestuurderdisplay met 10,25" LCD-display (458)
  • navigatiesysteem full map + hard disk
  • Parkeerpakket met achteruitrijcamera (P44)
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 15.751 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-654-HV
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2023
KleurGrijs
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Met deze prachtige Duitse auto geniet je van grensverleggende technologie, uiterst comfortabele rijeigenschappen en een indrukwekkende bouwkwaliteit. De AMG-styling voegt een aantal uitgesproken sportieve accenten toe. Een hybride auto zoals deze, wordt aangedreven door een verbrandingsmotor en een elektromotor. Daardoor is de auto zuinig en vriendelijk voor het milieu. Het stijlvolle lederen interieur geeft deze Mercedes-Benz CLA-klasse Shooting Brake net dat beetje extra. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Uitstekende zitsteun en een strakke look? Daar zorgen de sportstoelen voor! Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Ook is de auto voorzien van: 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, AMG-styling, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Omdat goed geïnformeerd rijden tegenwoordig om veel meer draait dan alleen snelheid en brandstofpeil, laat het digitale dashboard alle functies zien die u nodig heeft. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. Deze Mercedes-Benz CLA-klasse Shooting Brake is voorzien van remote services. Via uw smartphone bedient u diverse functies ook op afstand en krijgt u informatie over de status van uw auto. Geen betere plek om naar goede muziek te luisteren dan in de auto. Daarom treft u hier het high performance audiosysteem aan! De uitrusting van deze Mercedes-Benz is met navigatiesysteem met harde schijf, electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor behoorlijk compleet.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
19'' multispaaks lichtmetalen AMG-velgen (RVZ)
AMG exterieur (950)
AMG Leder Pack (P39)
Bestuurderdisplay met 10,25" LCD-display (458)
navigatiesysteem full map + hard disk
Parkeerpakket met achteruitrijcamera (P44)
Sfeerverlichting in 64 kleuren (877)
Verwarmde stoelen vooraan (873)
Actieve remassistent (258)
Actieve spoorassistent (238)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem