Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

BMW 3 Serie

Touring 330i *258PK* Executive Edition Sport LIVE COCKPIT FULL-LED NAVI
  • 17 inch lichtmetalen wielen V-spaak (styling 778)* in Reflex Silver (1S3)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Automatische airconditioning 2-zone met uitgebreide functionaliteit (534)
  • Bekleding Stof/Sensatec combinatie Schwarz (KFSW)
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
  • LED koplampen
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 77.100 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-314-KF
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Bij BMW weet u: onder de motorkap zit standaard extra power verborgen. En dat is altijd lekker. Hoe zullen we het zeggen? BMW maakt rijden geweldig. Inderdaad. Deze auto beschikt over meer dan genoeg motorvermogen. ′s Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z'n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, sport line onderstel, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Deze BMW is voorzien van spraakbediening voor het navigatiesysteem met harde schijf en voor het audiosysteem met DAB-ontvangst. Maar u kunt ook de knoppen op het stuur gebruiken. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Voorzien van keyless start. Dat betekent: met de elektronische sleutel op zak is een druk op de knop genoeg om de auto te starten. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen.

Zullen we deze sportwagen even klaarzetten voor een overtuigende testrit? We wachten op uw telefoontje!

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
17 inch lichtmetalen wielen V-spaak (styling 778)* in Reflex Silver (1S3)
Apple Carplay/Android Auto
Automatische airconditioning 2-zone met uitgebreide functionaliteit (534)
Bekleding Stof/Sensatec combinatie Schwarz (KFSW)
Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
LED koplampen
Navigatiesysteem Professional (609)
volledig digitaal instrumentenpaneel
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterruit apart te openen
achteruitrijcamera
Garanties
100% onderhouden