Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

BMW 3 Serie

Touring 320i 184PK M-Sport SHADOW-LINE LIVE-COCKPIT LED AD-CRUISE CAMERA
  • Active Cruise Control met Stop&Go (30-180km/h) (5DF)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • elektrisch bedienbare achterklep
  • lichtmetalen velgen 18"
  • M Aerodynamica
  • Mineralweiß (A96)
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 63.621 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-725-XS
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2021
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Het premiumgevoel dat deze BMW 3-serie Touring je geeft, is het gevolg van ver doorgevoerde kwaliteit in ieder facet. De uitgekiende techniek, de gedistingeerde vormgeving, het hoge afwerkingsniveau, het benadrukt allemaal het hoge niveau van deze auto. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z'n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, aluminium dakrailing, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. Als u 'm vraagt 'hoe gaat het?' geeft deze auto zelf het antwoord. Via de app op uw smartphone. U checkt de meters waar u maar wilt, of activeert diverse functies alvast. U bent in deze BMW ook voorzien van navigatiesysteem met harde schijf, electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, regensensor en automatisch dimmende binnenspiegel.

In de BMW 3-serie Touring heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bij de veiligheidssystemen van deze BMW hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Lijkt deze BMW u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Active Cruise Control met Stop&Go (30-180km/h) (5DF)
Apple Carplay/Android Auto
elektrisch bedienbare achterklep
lichtmetalen velgen 18"
M Aerodynamica
Mineralweiß (A96)
Navigatiesysteem Professional (609)
volledig digitaal instrumentenpaneel
achterbank in delen neerklapbaar
achterruit apart te openen
achteruitrijcamera
airco separaat achter