Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

BMW 3 Serie

Touring 330e 292PK Plug-In Hybrid LIVE-COCKPIT LED CARPLAY
  • 17 inch lichtmetalen wielen V-spaak (styling 778)* in Reflex Silver (1S3)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Navigatiesysteem Professional (609)
  • volledig digitaal instrumentenpaneel
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 53.377 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-498-HZ
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurZwart
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Fabelhaft. Gründlich. Spitzenklasse. Oftewel: hier hebben we te maken met een typisch Duitse Wagen. Kiezen tussen benzine of elektrisch hoeft bij deze BMW 3-serie Touring niet. De hybride motor schakelt gemakkelijk over als u dat wilt. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Duik in de digitale wereld van mobiliteit waar alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en veilige rit, wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. Ingericht op Connected Services, voor een nog veiligere en comfortabelere rit. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het navigatiesysteem met harde schijf! De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Het stuur van deze auto heeft uiteenlopende functies. Ook om het geluid te regelen. De audiobediening op het stuur draagt daarom actief bij aan een veilige rit. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van draadloos opladen, DAB ontvangst, parkeersensoren achter, regensensor, cruise control en sportstuurwiel.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
17 inch lichtmetalen wielen V-spaak (styling 778)* in Reflex Silver (1S3)
Apple Carplay/Android Auto
Navigatiesysteem Professional (609)
volledig digitaal instrumentenpaneel
achterbank in delen neerklapbaar
airco separaat achter
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
Automatische airconditioning 2-zone met uitgebreide functionaliteit (534)