Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Kia Ceed Sportswagon

1.6 GDI PHEV DynamicLine Plug-In Hybrid NAVI AD-CRUISE 18"LMV
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • Metaallak (MET)
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 70.574 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-966-BJ
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2021
KleurGrijs
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1580 CC
Omschrijving

Deze Kia Ceed Sportswagon oogt, klinkt en rijdt al heel ervaren, maar is nog hartstikke jong. Met alle actuele techniek en rijkwaliteiten die je van een bijna-nieuwe auto mag verwachten. Door de combinatie van brandstof- en elektromotor rijdt u met deze hybride Kia Ceed Sportswagon een stuk voordeliger. En het scheelt in uitstoot bovendien. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de achteruitrijcamera. De radio harder of zachter zetten of iemand uit uw contactenlijst bellen. Dankzij de spraakbediening doet u dit allemaal met uw stem. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Het full map navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Ook DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur zijn aan boord.

Zoals u mag verwachten van deze Kia Ceed Sportswagon is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Interesse voor deze Kia Ceed Sportswagon? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
Metaallak (MET)
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 05-05-2028