Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Mercedes-Benz B-Klasse

180 Ambition PANORAMADAK XENON NAVI CRUISE
  • 18 inch vijf-dubbelspaaks lichtmetalen (01R)
  • Becker MAP PILOT (509)
  • Bi-xenonkoplampen (614)
  • kunstlederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 17"
  • Metallic (MET)
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 118.031 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
4-XNZ-98
CarrosserieMPV
Bouwjaar2014
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingKunstleer
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1595 CC
Omschrijving

Deze Mercedes-Benz B-klasse staat voor u klaar. Een geweldige, nog jonge occasion die goed is voor gemakkelijk nog een tonnetje of twee op de teller. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Fijn zo'n elektrisch bediend glazen panoramadak. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bediende ramen ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen navigatiesysteem aan boord! De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. Uw ogen horen op de weg, toch? Daarom is deze auto voorzien van audiobediening op het stuur. Gemakkelijk én veilig! Parkeerplekken worden er niet ruimer op. Maar met de aanwezige parkeersensoren krijgt u deze Mercedes-Benz B-klasse zonder problemen op z'n plaats. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Mercedes-Benz zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Extra opties op deze auto zijn: cruise control, airconditioning, lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
18 inch vijf-dubbelspaaks lichtmetalen (01R)
Becker MAP PILOT (509)
Bi-xenonkoplampen (614)
kunstlederen bekleding
lichtmetalen velgen 17"
Metallic (MET)
Panoramaschuifdak (413)
achteropkomend verkeer waarschuwing
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
100% onderhouden
Nap