Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Renault Mégane

Estate 1.3 TCe Limited CAMERA NAVI
  • Achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • DAB ontvanger
  • extra getint glas
  • metaalkleur
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 63.602 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
N-249-JK
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving

Het is een nette en comfortabele auto, deze Renault Mégane Estate, hij heeft 63602 kilometer gelopen. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Bij de uitrusting van deze Renault horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen.

Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen full map navigatiesysteem. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Switchen van radiozender of het geluid dempen - het gaat gemakkelijk en veilig dankzij de audiobediening op het stuur. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. De Renault is standaard voorzien van: regensensor, cruise control, keyless entry, lederen stuur, isofix-aansluiting en boordcomputer.

Deze Renault is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Wanneer u hard moet remmen, is elke decimeter verkorting van de remweg essentieel. Voor extra remkracht zorgt dan de Brake Assist. Met voorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze Renault wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
DAB ontvanger
extra getint glas
metaalkleur
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
100% onderhouden