Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Opel Astra

Sports Tourer 1.0 Innovation CARPLAY CRUISE 17"LMV
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 97.636 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
JR-596-G
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2016
KleurGwh :phantom grey m2
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Omdat rijden een plezier mag zijn, staat deze Opel Astra Sports Tourer enthousiast te glimmen in de showroom. Technisch in topconditie, strak in de lak... echt een droomauto! In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en in delen neerklapbare achterbank.

Via uw smartphone en Connected Services checkt u eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. Het audio-installatiesysteem is zo ontworpen dat u het vanaf het stuurwiel kunt bedienen, zodat u veilig kunt blijven rijden en uw ogen op de weg kunt houden. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. De parkeersensoren registreren alles. Ook dat ene paaltje dat net buiten uw gezichtsveld valt. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. En deze auto heeft ook cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Opel. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Heuvelop, heuvelaf. En opeens moet u stilstaan. Geen probleem, de hill hold control houdt deze Opel Astra Sports Tourer perfect op z'n plaats tot u weer verder rijdt. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 17"
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
audio installatie
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
binnenspiegel automatisch dimmend
Garanties
Nap