Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Kia Niro

1.6 GDi Hybrid First Edition NAVI CRUISE STOF-LEER
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 67.823 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
PT-547-D
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
Kleur(abt) platinum graphite p
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1580 CC
Omschrijving

Alle technologie in de Kia Niro is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2017 heeft 67823 kilometer op de teller staan. Kiezen tussen benzine of elektrisch hoeft bij deze Kia Niro niet. De hybride motor schakelt gemakkelijk over als u dat wilt. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in hoogte verstelbare voorstoelen.

Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Andere zender, andere muziek, meer volume? Met de audiobediening op het stuur is het makkelijk en veilig geregeld. De Kia is standaard voorzien van: regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Een proefrit maken met deze Kia Niro? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 16"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Garanties
100% onderhouden
Nap