Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Nissan QASHQAI

1.2 N-Connecta CAMERA NAVI
  • airco (automatisch)
  • Metallic lak Pearl White en Vivid Blue (Lak02)
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 115.247 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ZR-201-S
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1197 CC
Omschrijving

Betrouwbaar in kwaliteit, een topper in rijprestaties en qua conditie in blakende vorm. Deze Nissan Qashqai staat voor u klaar! Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het full map navigatiesysteem! Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Een andere zender zoeken of het volume wijzigen? Het audiosysteem heeft bediening op het stuur. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. En deze auto heeft ook parkeersensoren voor en achter, regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook en isofix-aansluiting als standaard uitrusting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Nissan Qashqai samen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. U bent mede dankzij hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Even bellen voor een afspraak en u kunt deze auto van top tot teen zelf bekijken.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
airco (automatisch)
Metallic lak Pearl White en Vivid Blue (Lak02)
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor
audioinstallatie met CD-speler
Autonomous Emergency Braking
Garanties
100% onderhouden