Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Opel Grandland X

1.2 Turbo Innovation FULL-LED 360CAMERA LEER
  • achterbank verwarmd
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lederen bekleding
  • LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 19"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 77.944 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
L-649-VS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurBlauw
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Een auto als de Opel Grandland X biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2017, de teller staat op 77944 kilometer. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De auto is voorzien van leren bekleding - een fraaie en sfeerverhogende extra. U zult absoluut de luxe waarderen van de stoelverwarming, verwarmbare achterbank, en het verwarmbare stuur dat inbegrepen is in dit voertuig. De comfortstoelen van deze Opel Grandland X staan bekend om zijn goede zithouding. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Tot de uitrusting behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

De 360 graden camera op deze auto is een innovatieve functie die de obstakels rondom de auto in beeld brengt voor een optimaal zicht. Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen full map navigatiesysteem aan boord! U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. De Opel is standaard voorzien van: draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Grandland X samen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
achterbank verwarmd
Apple Carplay/Android Auto
lederen bekleding
LED koplampen
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
rondomzicht camera
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem