Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

DS DS 4

E-Tense 225PK Rivoli Plug-in Hybrid LUXE-LEER LED AD-CRUISE
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Head-Up display (YB01)
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 19"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 10.890 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-302-JN
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurGrijs
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Bij het ontwerpen van de DS 4 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze 4 is van het bouwjaar 2023, hij heeft 10890 kilometer gelopen. Hybride rijden is de ideale middenweg. Deze DS 4 biedt die mogelijkheid. Goedkoper rijden, schoner rijden en zo nodig over op benzine. De ideale combi! Hoge kwaliteit is ook binnenin aanwezig. Kijkt u maar naar de leren bekleding! De koplampen met matrix LED-verlichting zijn het hoogst haalbare op het gebied van autoverlichting. Tot de uitrusting behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Dankzij het digitale dashboard in deze auto kan u de interface van uw cockpit personaliseren. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Connected Services zorgen ervoor dat de belangrijkste functies en data van de auto altijd en overal te checken zijn. Gewoon via de app op de smartphone. Het is veiliger om altijd uw ogen op de weg te houden en uw handen aan het stuur; daarom is dit voertuig uitgerust met een audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en een full map navigatiesysteem dat kan worden bediend via het stuurwiel of spraakbediening. Natuurlijk behoren electronic climate control, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en isofix-aansluiting ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Dankzij de head-up display krijg je de gewenste dashboardinfo op de voorruit geprojecteerd. Ook helpen het dodehoekdetectie, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
Head-Up display (YB01)
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank met armsteun en skiluik
achteruitrij assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
Garanties
Fabrieksgarantie 01-02-2025