Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Audi Q5

50 TFSI AUTOM. Plug-in Hybrid 299PK Quattro S Line FULL-LED EL-ACHTERKLEP 21"LMV
  • 21" gegoten lichtmetalen velgen Audi Sport in "5-arm Polygoon"-design, 8,5Jx21 (PQH)
  • Audi phone box (9ZE)
  • Bekleding, leder/geperforeerd microvezel voor S line (N7N)
  • elektrisch bedienbare achterklep
  • Getint glas vanaf de b-stijl inclusief akoestisch glas in voorportieren (QL5)
  • LED-koplampen (PX2)
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 101.460 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-509-XS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurBriljantzwart
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1984 CC
Omschrijving

Deze Audi Q5 gaat met gemak nog vele, vele, vele tienduizenden kilometers mee. Energiek rijgedrag, fraaie uitstraling en een plezier om in te rijden, deze Audi Q5. Met de S-Line styling mag deze auto zeker gezien worden. Deze hybride auto heeft een sterke, zuinige elektromotor én een verbrandingsmotor. Kortom: uitstekende rijprestaties en een veel lager brandstofgebruik. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Bij de uitrusting van deze Audi horen onder meer 21 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij DAB-ontvangst. Is uw smartphone geschikt voor snoerloos opladen? Dan zorgt de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons weer voor een volle accu zonder snoeren en stekkers. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Achter het stuur van deze Audi bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. De Audi is standaard voorzien van: lederen versnellingspook, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Audi, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
21" gegoten lichtmetalen velgen Audi Sport in "5-arm Polygoon"-design, 8,5Jx21 (PQH)
Audi phone box (9ZE)
Bekleding, leder/geperforeerd microvezel voor S line (N7N)
elektrisch bedienbare achterklep
Getint glas vanaf de b-stijl inclusief akoestisch glas in voorportieren (QL5)
LED-koplampen (PX2)
oplaadmogelijkheid
S Line exterieur
Stof Sequenz en leder (N7V)
achterbank in delen neerklapbaar
Airconditioning, volautomatisch comfort 3-zone (9AQ)
airco separaat achter
Garanties
100% onderhouden