Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

BMW X1

xDrive25e High Executive FULL-LED NAVI HEAD-UP TREKHAAK
  • Achteruitrijcamera (3AG)
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
  • Extra getint glas in achterportierruiten en achterruit (420)
  • lederen bekleding
  • LED koplampen (5A2)
  • lichtmetalen velgen 18"
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 61.905 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-358-JN
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurGrijs
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1499 CC
Omschrijving

Duitse ingenieurskunst staat synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid, iets wat je direct zult herkennen wanneer je deze BMW X1 start. Mooier kan het eigenlijk niet: de combi van elektromotor en verbrandingsmotor. Met deze hybride BMW X1 kunt u alle kanten op. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Nekkramp en verdraaide schouders zijn verleden tijd. Door de achteruitrijcamera is iedere meter achter de auto glashelder in beeld. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! U kunt het audiosysteem met DAB-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur of zelf met uw stem. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn regensensor, cruise control, sportstuurwiel, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Veiligheid voor alles, ook als u rij- en routeinformatie wilt aflezen. De head-up display projecteert de gegevens op de vooruit en u kunt gewoon voor u blijven kijken. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Met voorzieningen als hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Achteruitrijcamera (3AG)
Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
Extra getint glas in achterportierruiten en achterruit (420)
lederen bekleding
LED koplampen (5A2)
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
Navigatiesysteem Plus (6UP)
Sfeerverlichting
Trekhaak met afneembare kogel (235)
achterbank in delen neerklapbaar
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
100% onderhouden