Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Nissan QASHQAI

1.3 MHEV Xtronic CAMERA NAVI AD-CRUISE
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 37.560 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-684-FS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurBlauw
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Nissan Qashqai. Deze auto uit het bouwjaar 2022 heeft 37560 kilometer gelopen. Uitstekende prestaties op de weg dankzij de verbrandingsmotor én elektromotor. En héél vriendelijk voor het milieu en portemonnee! Verder is de Nissan uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en in delen neerklapbare achterbank.

Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de achteruitrijcamera zorgt ervoor! Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audio-installatiesysteem met de knoppen op het stuur. Links afslaan terwijl een tegenligger rechtdoor gaat? Dan waarschuwt de kruisend verkeer detectie acuut. Een veilig gevoel. Deze Nissan Qashqai is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. De uitrusting van deze auto is met automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, regensensor, keyless entry, isofix-aansluiting en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Actieve dodehoekdetectie geeft een waarschuwingssignaal wanneer een ander voertuig in uw dode hoek rijdt. Dit verkleint de kans op een aanrijding. Met voorzieningen als forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Om deze Nissan echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Fabrieksgarantie 10-01-2025