Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Volkswagen T-Roc

Cabrio 1.0 TSI CAMERA NAVI AD-CRUISE VIRTUAL
  • Achteruitrijcamera (Rear View) (KA1)
  • cruise control adaptief
  • elektrisch bedienbare kap
  • LED koplampen
  • Metallic lak 'Ravenna Blue' - cabriodak in zwart (5ZPA)
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 20.340 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-975-KP
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2023
KleurBlauw
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

De Volkswagen T-Roc Cabrio combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze T-Roc Cabrio. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Geen stramme rug- en beenspieren meer dankzij de comfortstoelen. Met behulp van slimme techniek opent of sluit het cabriodak geheel elektrisch. Bij de uitrusting van deze Volkswagen horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, windscherm, trailer assistent, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Met de audiobediening op het stuur regelt u de geluidsinstallatie gemakkelijk en veilig. Deze auto kent elke bestemming als z′n broekzak, dankzij het full map navigatiesysteem. Geen onnodige spaghetti van oplaadsnoertjes voor de smartphone: deze Volkswagen T-Roc Cabrio heeft een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. De adaptive cruise control helpt u tijdens elke rit om afstand te houden van uw voorliggers. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Eenkennig is deze auto wel. Instappen en starten kan alleen als u de keyless start-token op zak heeft. Met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
Achteruitrijcamera (Rear View) (KA1)
cruise control adaptief
elektrisch bedienbare kap
LED koplampen
Metallic lak 'Ravenna Blue' - cabriodak in zwart (5ZPA)
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
12V aansluiting (12V)
aanhanger assistent
achterbank in delen neerklapbaar
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Fabrieksgarantie 11-04-2025