Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Mercedes-Benz EQC

400 4MATIC AMG Premium 80 kWh 8% Bijtelling TREKHAAK 1.800KG
  • airco (automatisch)
  • AMG-styling
  • elektrisch glazen schuif-/kanteldak
  • lichtmetalen velgen 19"
  • navigatiesysteem full map
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 52.532 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
L-907-PH
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurZwart
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a11-11-2020
Gewicht2395 Kg
Omschrijving

GRAAG VOORAF CONTACT OPNEMEN VOOR EEN BEZICHTIGING 

De vormgeving van deze Mercedes-Benz EQC is geoptimaliseerd voor een optimale actieradius. Zo haalt u maximaal rijplezier uit elke kilometer. U zult verrast zijn door de power van de elektromotor. En stil! De begrippen exclusief en sportief zijn allebei van toepassing op de markante AMG-styling. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Bij de rijke uitrusting horen ook 19 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

De hoorbare sensatie van het high performance audiosysteem is een ervaring op zich. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Voor het ware fingerspitzengefühl zorgt de audiobediening op het stuur. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons voldoet aan de universele Qi-standaard. Elke geschikte smartphone is onderweg zonder snoeren en stekkers op te laden. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. De regensensor reageert op de neerslag die op de voorruit belandt. Van een paar spatjes tot een hoosbui: de ruitenwissers weten wat ze te doen staat. De keyless start maakt een eind aan de ouderwetse autosleutel. Met de elektronische sleutel op zak stapt u in en een druk op de startknop doet de rest. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control. Aanhanger afgekoppeld? Met een druk op de knop verdwijnt de elektrisch inklapbare trekhaak uit het zicht. De uitrusting van deze Mercedes-Benz is met sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende buitenspiegels en isofix-aansluiting behoorlijk compleet.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Een korte blik over uw schouder bij inhalen of afslaan is niet altijd genoeg. De actieve dodehoekdetectie helpt de veiligheid te vergroten. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Verder is deze auto uitgerust met frontale botsbescherming en dodehoekdetectie.

Dit is het moment om te switchen naar elektrisch rijden. Gaat u mee? Bel nu voor een afspraak en maak een proefrit!

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
airco (automatisch)
AMG-styling
elektrisch glazen schuif-/kanteldak
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
stof/kunstlederen bekleding
Trekhaak met ESP-aanhangwagenstabilisatie (550)
volledig digitaal instrumentenpaneel
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Aluminiumlook (H66)