Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

BMW 3 Serie

Touring 320i High Executive VIRTUAL FULL-LED EL-ACHTERKLEP
  • 17 inch lichtmetalen wielen V-spaak (styling 778)* in Reflex Silver (1S3)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Automatische airconditioning 2-zone met uitgebreide functionaliteit (534)
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
  • lederen bekleding
  • Navigatiesysteem Professional (609)
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 74.585 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-859-FF
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Deze BMW 3-serie Touring staat garant voor vele veilige en comfortabele kilometers. De benzinemotor van deze BMW is niet alleen zuinig, maar ook bijzonder prestatiegericht. Het met leer beklede interieur is comfortabel en stijlvol. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze BMW 3-serie Touring voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Rijfuncties worden glashelder en overzichtelijk weergegeven via het digitale dashboard. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Communiceren met uw auto? Dat gaat via remote services. Met uw smartphone maakt u waar dan ook contact om allerlei functies te checken of te activeren. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem met harde schijf zit u veilig en ontspannen in de auto. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. De uitrusting van deze auto is met electronic climate control, DAB ontvangst, parkeersensoren achter, regensensor, cruise control en sportstuurwiel behoorlijk compleet.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Deze BMW 3-serie Touring is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. U bent mede dankzij hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
17 inch lichtmetalen wielen V-spaak (styling 778)* in Reflex Silver (1S3)
Apple Carplay/Android Auto
Automatische airconditioning 2-zone met uitgebreide functionaliteit (534)
Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
lederen bekleding
Navigatiesysteem Professional (609)
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterruit apart te openen
airco separaat achter
Alarmsysteem klasse 3 (302)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
100% onderhouden