Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Peugeot Boxer

330 2.2 BlueHDi 120 L2H2 Premium NAVI TREKHAAK SCHUIFDEUR 3 ZITS
  • Bedrijfswagen
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Cruise control (RG03)
  • Handmatige airconditioning (RE01)
  • lendesteunen (verstelbaar)
  • Navigatie incl. Touchscreen (FM-radio/Bluetooth/mini-jack/USB) (JY02)
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 53.381 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VLB-24-S
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2021
KleurBlanc icy
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2179 CC
Omschrijving

In een Franse auto ervaart u niet alleen een fantastische rijbeleving, maar ook uitstekende prestaties en innovatieve extra′s. Met zijn dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De schuifdeur voor de passagiers neemt veel minder ruimte in bij het opengaan; prettig als u wat krapper moet parkeren. Tot de uitrusting van deze Peugeot behoren ook verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Het infotainmentaanbod is zeer uitgebreid. Ontspannen reizen doet u met behulp van het full map navigatiesysteem terwijl u muziek afspeelt via het audiosysteem met DAB-radio. Deze auto heeft airconditioning aan boord. Kom-maar-kom-maar…ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! Cruise control is ook een van de meegeleverde opties. Deze Peugeot is voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Het rijden met deze Peugeot wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Cruise control (RG03)
Handmatige airconditioning (RE01)
lendesteunen (verstelbaar)
Navigatie incl. Touchscreen (FM-radio/Bluetooth/mini-jack/USB) (JY02)
Parkeerhulp achteruitrijden (UB01)
zijschuifdeur rechts
2 zitplaatsen rechtsvoor
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Nap