Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Opel Mokka

1.4 T Cosmo CAMERA NAVI TREKHAAK CRUISE
    Bouwjaar 2014
    Kilometerstand 133.253 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    HL-066-D
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2014
    KleurWit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud1364 CC
    Omschrijving

    Vertrouwd én vooruitstrevend. Mooi hoe ze dat bij Opel al decennia blijven volhouden. Of, zoals ze zelf zeggen: 'De toekomst is voor iedereen'. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bediende ramen en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

    Onderweg geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Boem is ho? Niet bij deze Opel Mokka. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Opel met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Een heerlijke egale snelheid? Even de cruise control inschakelen! Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

    In de Opel Mokka heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit.

    Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

    Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airco
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    audioinstallatie met CD-speler
    bandenspanningscontrolesysteem
    bestuurdersairbag
    bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
    binnenspiegel automatisch dimmend
    Bluetooth telefoonvoorbereiding