Occasions Tilburg

OCCASIONS TILBURG

Mitsubishi Space Star

1.2 Cool+ AIRCO DAB+
  • airco
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 65.809 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
Z-975-BV
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1193 CC
Omschrijving

Model nu, design nu, kwaliteit nu, technologie nu. Een fijne jonge Mitsubishi Space Star voor een occasionprijs. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Ook in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, pearl metallic lak en start-stopsysteem zijn aan boord.

De vele zenders die je hebt met DAB-radio worden fantastisch weergegeven via het A-klasse audio-installatiesysteem. De elektronische systemen in deze Mitsubishi helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Natuurlijk behoren isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes, boordcomputer en verstelbaar stuur ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het rijden met deze Mitsubishi wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.

Als u nieuwsgierig bent naar deze Mitsubishi Space Star, neem dan snel contact met ons op.

Bel voor meer informatie 013 590 2432 (ook WhatsApp) Buiten openingstijden bereikbaar op 06-22508713 (Paul de Cort). JAMES Autoservice Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip in TILBURG en omgeving. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, ons aanbod auto's en meer foto’s op onze website WWW.JAMESTILBURG.NL. Informeer naar onze aflevering- en garantiepakketten vanaf 395 euro. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan fouten in opties & accessoire lijst.

Opties
airco
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
audio installatie
AUX - USB aansluiting
bagagedek
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar