AUTORUITSCHADE

Een opspattend steentje op autoruiten kan al snel leiden tot ruitschade. Dat is vervelend, maar snelle ruitreparatie kan meestal vervanging van (dure) autoruiten voorkomen.

Met onze moderne apparatuur herstellen wij alle soorten ruitschade aan personen- en bedrijfsauto’s, meestal nog gratis ook! De meeste beschadigingen tot een doorsnede van 4 cm. kunnen bij ons perfect gerepareerd worden. Snelle ruitreparatie is noodzakelijk omdat een sterretje door temperatuurwisselingen snel een barst kan worden. Ook moet rekening worden gehouden met veiligheidsrisico’s, omdat autoruiten in de meeste auto’s bijdragen aan de stevigheid van de (kooi)constructive.

Preventiesticker bij autoruitschade
In geval van ruitschade is het altijd handig om onze preventiesticker bij u te hebben. Deze plakt u vrijwel onzichtbaar op het sterretje en voorkomt zo dat vocht zich in de breuk nestelt, waardoor de ruitschade vrijwel onzichtbaar gerepareerd kan worden. U kunt onze preventiesticker gratis aanvragen.

Ruitreparatie vaak mogelijk
Dankzij de modernste apparatuur en middelen, zoals de speciaal ontwikkelde reparatiehars, is ruitreparatie steeds vaker mogelijk. De beschadiging wordt eerst vocht- en luchtvrij gemaakt. Daarna wordt onder hoge druk, een kleine hoeveelheid glasheldere kunsthars aangebracht. Onder invloed van UV licht wordt de hars hard. Autoruiten krijgen hiermee hun sterkte terug.